Hotel se nahaja na izmišljeni lokaciji (namenjen le prikazu premium paketa - vzorec), nedaleč stran od številnih restavracij in trgovin. Vsaka soba nastanitve nudi hladilnik, kabelsko TV z ravnim zaslonom, pisalno mizo in brezplačen WiFi. Izbrane sobe se ponašajo tudi s teraso s pogledom na mesto.V sklopu nastanitve lahko obedujete v naši restavraciji, si privoščite pijačo v baru v preddverju ali pa se sprostite v bazenu ali savni. Za rekreacijo na razpolago fitnes soba, lahko pa se rekreirate tudi na prostem v bljižnem mestnem parku. V sklopu nastanitve je na voljo tudi 24-urna trgovina z živili, ki vključuje oddelek z darili in spominki ter druge izdelke...

 


 

Lokacija hotela


 

Sobe

 

Dvoposteljna soba
 

Elegantno opremljene klasične dvoposteljne sobe združujejo eleganco in udobje. V sobi je na voljo tudi pisalna miza, LCD TV, garderobna omara, predalnik,... Omogočamo hitro internetno povezavo, ki vam omogoča, da hitro opravijo svoje delo.
 

Od 50 EUR na noč

 

Dvoposteljna soba s francosko posteljo
 

Elegantno opremljene klasične dvoposteljne sobe z zakonsko posteljo združujejo eleganco in udobje. V sobi je na voljo tudi pisalna miza, LCD TV, garderobna omara, predalnik,... Omogočamo hitro internetno povezavo, ki vam omogoča, da hitro opravijo svoje delo.

 

Od 50 EUR na noč

 

Executive soba
 

Executive sobe s francosko posteljo se nahajajo v najvišjih nadstropjih hotela in ponujajo čudovit razgled na mestni park. Opremljene so s francosko posteljo ali dvema ločenima ležiščema, prostorno delovno mizo, ergonomskim stolom, LCD TV, garderobna omara, predalnik,... Omogočamo hitro internetno povezavo, ki vam omogoča, da hitro opravijo svoje delo.


Od 70 EUR na noč

 

Suita
 

Suite v našem hotelu so v izmeri kar 40 m² in so opremljene z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem za dodatne goste. So odlična izbira za družine oziroma za namestitev več gostov. Na voljo so hitra brezžična internetna povezava, pisalna miza, LCD TV, garderobna omara, predalnik, mikrovalovna pečica, korito s kuhinjsko pipo,... Suite niso priljubljene le zaradi elegantnega klasičnega interierja, ampak tudi zaradi ločenega kotička za posedanje in delovnega prostora z mizo in pisarniškim stolom.
 

Od 120 EUR na noč

 

Restavracija Premium

 

Naša restavracija je idealen kraj za uživanje v tradicionalnih domačih in tujih jedeh, pripravljenih s sestavinami, ki ponujajo izjemno raznolikost okusov in svežino. Vse sestavine so skrbno izbrane, sezonski pridelki pa iz domačega vrta. Pridite in odkrijte božanske okuse v naši restavraciji. Vsako jutro vas bo pričakala sveže kuhana kava, topla domača peciva, tople jedi, sveže sadje ter postaja za sokove in smoothije, Ponujamo lahek zajtrk s samopostrežnim bifejem, ki vključuje domače in tuje specialitete..

 

 

Za poslovna srečanja, konference, poroke itd. imamo na razpolago več sejnih sob in večjo dvorano, katere lahko po potrebi tudi opremimo z željeno opremo.
 

 

Da se boste v našem hotelu počitili najboljše vam je na razpolago tudi velik fitnes, savne in dva notranja bazena, privoščite pa si lahko tudi masaže oziroma različne spa storitve v našem spa centru lepote...
 


 

Nekaj aktualnih ponudb

 


V okolici hotela boste našli veliko trgovin, tržnico, mestni park, muzeje, različne znamenitosti,..., Vse infromacije dobite na recepciji, kjer vam bomo z veseljem pomagali z idejami, kam se odpraviti oziroma kaj je za vas primerno, da si pogledate. Uredimo vam lahko tudi prevoze do različnih lokacij in turističnega vodiča, ki vas popelje po okolici.
 

 

OPOZORILO: Ta hotel ne obstaja. Predstavitev je le vzorec prikaza premium predstavitve...

 

Število komentarjev: 3
MK

Mojca Kralj

30.07.2020

Z družino smo bili v hotelu 5 dni in smo zelo zadovoljni. Sobe so čiste, zajtrk je bil odličen.


AK

Alenka Kos

30.07.2020

Izgleda odlično. Je v septembru še kaj prostih sob?


Odgovor osebja

30.07.2020

Pozdravljeni, v septembru je na voljo še nekaj sob. Na naši spletni strani lahko izberete datum prihoda in odhoda in se vam takoj prikaže, katere sobe so še proste in jih lahko enostavno rezervirate.


JN

Janez Novak

30.07.2020

Odlična nastanitev! Popolna lokacija (v središču vseh znamenitosti), čiste sobe, prijazno osebje in okusna hrana. Se definitivno kmalu spet vidimo.